Ad Laeven

 

In de uiteenlopende managementfuncties is Ad binnen het bankwezen  verantwoordelijk geweest voor de commerciële resultaten en het personeels-, risk- en businessmanagement. Nadat Ad de opleiding aan de HEAO heeft afgerond heeft hij nog diverse opleidingen gevolgd op het gebied van financieringen, bancaire dienstverlening, management en coaching. Na zijn opleiding is hij werkzaam geweest als consultant en daarna in de bankwereld voor de ING en de Rabobank. Eind 2016 heeft Ad zijn droom waargemaakt en is hij begonnen als zelfstandig ondernemer in de Corporate Finance. Ad heeft zijn kantoor in Beek en is voornamelijk actief in Zuid-Limburg.

Telefoon: +31 (0)6 108 47 523
E-mail: ad@corporatefinancelimburg.nl

Thijs Muijsenberg 

 

Thijs Muijsenberg RAB volgde na zijn middelbare schoolopleiding de HTS in Eindhoven. Daarna volgde hij diverse opleidingen op het gebied van financieringen, bancaire dienstverlening, management en coaching, Van 1979 t/m 1998 werkte hij voor de Rabobank-organisatie, onder meer als commercieel directeur. Van 1998 tot 2004 was hij actief binnen de ING-bank, in commerciële functies en als rayondirecteur. In 2004 maakt hij de overstap naar de Rabobank waar hij commercieel directeur was. Sinds 2008 is hij als zelfstandig adviseur actief in de Corporate Finance. Thijs heeft een kantoor in Venlo en is voornamelijk actief in Noord-Limburg.   

Telefoon: +31(0)6 200 90 801
E-mail: thijs@corporatefinancelimburg.nl

Ron Pustjens 

 

Na zijn afstuderen aan het HEAO in 1984 is Ron een vijftal jaren actief geweest in het bedrijfsleven in commerciële functies. Van 1990 tot 2008 is hij werkzaam geweest bij de Rabobank. Eerst een aantal jaren als zakelijk accountmanager en daarna als directeur bedrijven. In 2008 is hij partner geworden bij een Corporate Finance kantoor. In mei 2014 heeft hij Pustjens Corporate Finance opgericht. Gedurende zijn loopbaan heeft vrijwel voortdurend opleidingen en cursussen gevolgd en literatuur bestudeerd op relevante vakgebieden. In 2002 heeft hij zijn Master gehaald in “Management en Organisatie” aan de TIAS Business School, onderdeel van de Universiteit Tilburg. Zijn achtergrond, opleiding en ervaring liggen op het vlak van financiën, bedrijfskunde en management. Ron heeft een kantoor in Echt en is voornamelijk actief in Midden-Limburg (en de westelijke mijnstreek).

Telefoon: +31 (0)6 131 35 282
E-mail: ron@corporatefinancelimburg.nl